Meest gestelde vragen

Shopping

Welke maten heeft Kymyka in haar assortiment?

Bij Kymyka zijn maten 34 t/m 42 te verkrijgen. Tevens zijn er tussenmaatjes. Dit aanbod verschilt per merk en model.

Vallen de schoenen groot of klein?

Dit is per merk en per model verschillend. Graag delen wij onze ervaring per product met jou.

Binnen welke prijscategorie vallen de schoenen?

De schoenen die wij verkopen beginnen rond de prijs van 400 euro. Dit kan oplopen tot 2500 euro. Deze prijs is gebaseerd op handgemaakte productie binnen Europa. Wanneer de zolen en hakken goed onderhouden worden, kunnen deze producten makkelijk jaren hun dienst bewijzen.

Kunnen uitverkochte artikelen bijbesteld worden?

In het seizoen zelf kunnen wij zelden schoenen bijbestellen, dit komt doordat de producten speciaal voor ons geproduceerd worden, deze worden een half jaar voor ze in de winkel verschijnen besteld. Soms is het wel mogelijk om producten voor het seizoen erna opnieuw te bestellen. Deze kun je dan bij ons op voorhand reserveren.

Mogen aangekochte artikelen worden geruild?

Bij Kymyka is ruilen zeker mogelijk, indien de schoenen ongedragen zijn. Binnen 7 dagen kun je de producten retourneren, in sommige gevallen kan van deze ruiltermijn worden afgeweken. Bij verjaardag- en kerstcadeaus kan er soms iets meer tijd overheen gaan. Ruilen is mogelijk tegen een ander maatje of een ander product dat Kymyka aanbiedt. Mocht je niks kunnen vinden, verstrekken wij een tegoedbon. Deze tegoedbon zal onbeperkt geldig blijven.