“Ik werd voor het eerst verliefd op accessoires als tiener zijnde, zittend in de eetzaal van een luxe hotel in het zuiden van Italië, kijkend naar alle verfijnde, gebruinde vrouwen. Ik kon de zachtheid van hun lederen tassen voelen alleen al door naar hen te kijken. Het was meer dan alleen een mode-accessoire, het waren deze individuele accenten die de unieke persoonlijkheid van elke vrouw accentueerde ”

Geboren in München, Duitsland in 1965, bracht Tissa Fontaneda het grootste deel van haar leven door in het buitenland. Na haar afstuderen aan de Universiteit van Turijn, Italië, met een Ph.D in de Letteren en Wijsbegeerte, verhuisde ze naar Parijs. Om daar haar droom van haar tienerjaren na te streven: een carrière in de mode wereld!

Het was bij Daniel Swarovski dat Tissa begon aan haar carrière als ontwerp assistent van Rosemarie Le Gallais en Hervé Leger. Tissa verhuisde 5 jaar later naar Madrid, na het ontvangen van een job aanbieding van het Spaanse modehuis Loewe om handtassen te ontwikkelen.

Bij Loewe, leerde Tissa alles over handtas productie en leder van enkele van ‘s werelds grootste Europese Artisans. Daarna begon ze haar eigen sucesvolle collectie onder haar eigen naam: Tissa Fontaneda.

Updating…
  • No products in the basket.