Kymyka Luxury Shoes and Bags

Welkom bij Kymyka, the place to be voor luxe schoenen en tassen! Kymyka is dé trendy schoenen- en tassenwinkel met een unieke shopbeleving voor de modebewuste vrouw. Wij zijn gevestigd in hartje Maastricht, de mooiste stad van Nederland.

De mooiste schoenen uit Milaan, Londen en Parijs

Met veel passie voor luxe accessoires stellen wij ieder seizoen een topselectie samen met de mooiste stuks uit de designercollecties. In onze schoenenwinkel vind je dan ook het gehele jaar door een zeer uitgebreid assortiment aan designschoenen van iconische fashionmerken als Christian Louboutin, Jimmy Choo, Tissa Fontaneda en Sergio Rossi.

Alle schoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met 42. Een aantal schoenen hebben we tevens in halve maten beschikbaar.

Tassen en accessoires

De grote diversiteit van de collectie, van hoog- en laaggehakte kunstwerkjes tot mooie klassiekers, ballerina’s en sneakers, maakt dat er voor iedere modieuze vrouw wel een prachtpaar aanwezig is. Dit wordt aangevuld met bijpassende accessoires waaronder riemen, tassen, kleine lederwaren en een bescheiden collectie sieraden. Alles is speciaal op de collectie schoenen en tassen afgestemd. Een mooi paar schoenen met een bijpassende tas en trendy accessoires maken nu eenmaal de outfit!

Ultieme shopbeleving

Kymyka Luxury Shoes and Bags is het schoenenparadijs van Maastricht. Dat zie je aan het unieke aanbod van top designschoenen, en ook in de winkel zelf waan je je in een design store in Milaan of Parijs.

Het moderne interieur van onze prachtige schoenenwinkel is in 2009 door prijswinnend interieurarchitect Maurice Mentjens ontworpen. Door het subtiele gebruik van hout, staal en spiegels is de juiste luxe uitstraling bereikt van chique zakelijkheid. Maurice koos ervoor om centraal in de winkel twee roestvrijstalen groepen staven te plaatsen. Als echte eye-cathers hebben we daar onze kunstzinnige schoenen tentoongesteld, die er als kleurrijke vlinders balanceren. Je kunt de schoenen zo vanuit alle perspectieven bekijken, voelen en passen.

De oogstrelende uitstraling van de winkel zorgt voor een ultieme shopbeleving en is een waar paradijs voor iedere modebewuste vrouw. Kom eens een kijkje nemen en geniet van de sfeer: ingetogen, modern met een chique uitstraling.

Kwaliteit, design en persoonlijke service zijn de elementen waarmee Kymyka Luxury Shoes and Bags zich onderscheidt.